Династия Посвященных

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Династия Посвященных » Зал Двух Сил » Де мій меч???????

Де мій меч???????

Сообщений 1 страница 23 из 23

1

-Пити, треба менше пити!
*ранок почався з того, що якась скотина спиздила Сиволют боя. Веном попробувала залізти під стіл, але ця ідея увінчалася провалом.*
- найду вб*ю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Отредактировано Venom Morties (2008-05-07 09:31:29)

0

2

*за дверима хтось застонав від болі, потім постукав у них*

0

3

- хто стучітсо в ноч глухую!

0

4

-Веня ти не переживай я тобі новий найду.*В зал ввалилась Луі з банкою з розсолом*
-Ой ти ж не вкурсі*Гупає себе в лобєшнік*

0

5

- не вкурсі чого???
*пробує папружити мозги, але ця спроба так як і спроба залісти під стіл закінчилась невдачою!*

0

6

-Ну Венічка розумієш ми вчора той....*шаркає ножкою*...ну ми з Бєспєчним твоїм мечем.... ну кароч користувались ми ним і.....ну потім він десь зник.....і *ховаться за стільчиком*.........Я ЙОГО НАЙДУ ЧЕСНО!!!!!!!!!!!!

0

7

- та ти забий, чого ти паришся, це ж рідкіснв збоя... ТОЧНІШЕ, ТАКОЇ БІЛЬШЕ НІДЕ НЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*переходить на ультра звук* та ти успокойся я тільки кілька разів тобі голову відірву і заспокоюсь!

0

8

-Веня всьо пучком. Нікому голови не рвем. Зараз пошукаєм. Ти головне не нервуйся!!!!!!!!!!*Залазить під стульчик*

0

9

-пошукаєм кажеш? я шо не пам"ятаю, які ми всі вчора наклюкані були!*хапається за голову*ееееееееее...
і де ти зараз збираєшся його шукати? га?

0

10

-Ну десь тут*на четвереньких перебігає під стіл*
-Він мусить бути десь тут, або там.....або*Підбігає до вікна*
-Ой а хто вчора піаніно з вікна викинув.....ну де ж він може бути?Ти памятає шо я вчора робила?

0

11

-спокойствіє, только спокойствіє. Вень, ти каваї, ти всіх любиш ти нікого не хочеш вбити!
*піднімає стілець і замахується на Пилюку*

0

12

-УСПОКОЙСЯ!!!!!!!!!!!!!!!*знову залазить під стіл*
-Пішли по замку полазим, хрен знає де він може дітись...

0

13

-хрен його знає?шо? мій меч?мій!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!МЕЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* тягнеться за Пилюкою під стіл, ловить за шкірку*
ну пішли покажеш!де шукти!

0

14

-Розумієш ...тут така проблема...я ну зовсім не памятаю шо вчора була.Останнє що я памятаю це берізки.......а поті темнота і тишина*Луі замовкла милуючись поетичністю своїх слів*

0

15

- мене не хвилює мій меч має бути, і якщо ти його не найдеш, то я Пилюку твою розвію за вітром!

0

16

-Мгмг лапулічка а хамства я не люблю.Перестань закатувати істєріки і пішли спитаєм в когось ШО ВЧОРА БУЛО!!!!!!!!!!!!!

0

17

А хто вам розумницям скаже?

0

18

-І мені цікаво...здається вчора майже вся Династія бухала!
Хамство???*опускає кулаки* сонечко здається то ти а не я вчора натворила...

0

19

-Веня я не памятаю нічого, ну майже нічого, йдем по замку полазим*шлпає носом*

0

20

- все буде доре, ми щось придумаємо, просто цей меч дорога для мене річ, я з ним не розлучалася ще з життя, він для мене дуже цінний як пам"ять!
*заглядає в шафу в пошуках метало-дитектора*
ну шо пішли...

0

21

-Пішли.Якщо я не помиляюсь то вся потєха почалась тут, а потім ми повалили в Деймоскину кімнату. Там ми з Ангелом жарили сосіски*ухиляється від пролетівшого мимо стільчика*-А замість шомпора був твій меч.*Вибігає з дверей і направляється в Башню Рая*

Отредактировано Lui (2008-05-08 18:48:54)

0

22

ШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШОООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ШАМПУР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*біжить слідом за Пилюкою, піднімаючи стілець*сволоч...СВОЛОЧ!!!!!!!!!!найду ангела крила повідриваю!

Отредактировано Venom Morties (2008-05-08 18:49:35)

0

23

*Ліниво проводжає поглядом пробігаючих мимо Покровителів і уловлює останні фрази про сосіски в кімнаті...*
-Не поняла, яка скотина жарила сосіски в мене, поки я була на місії!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??
*дістає бампер від Тойоти і мчиться за Луі*
-З Ангелом, кажеш!!!!!!??? Ой, ви втрафили, світленькі...

Отредактировано Deimos Hino+Kou (2008-05-12 16:46:48)

0

Вы здесь » Династия Посвященных » Зал Двух Сил » Де мій меч???????